Užkandęs dramblys išsisuka iš namų

Watch: Baby elephant frees itself from 14 lionesses, internet impressed

Kaip teigiama tviteryje, dramblys pirmiausia suvalgė maistą, kuris buvo namuose, o baigęs savo verslą ramiai išėjo.

Reprezentatyvus vaizdas. AFP

Drambliai yra labai protingi padarai ir gali įveikti bet kokias kliūtis, kai reikia rasti mėgstamą maistą. Bent jau taip teigiama neseniai įvykusiame įvykyje, kuris buvo užfiksuotas juostoje. Susanta Nanda, Indijos miškų tarnybos (IFS) pareigūnė, neseniai socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip dramblys išsiveržia iš mažų namo durų. Durų stakta mažesnė už savo dydį, tačiau milžiniškas gyvūnas vis tiek sugeba švelniai išlipti. Kaip minėta tviteryje, dramblys pirmiausia suvalgė maistą, kuris buvo namuose, o baigęs savo verslą ramiai išlipo. Vaizdo įrašas tviteryje buvo paskelbtas prierašu: „Tokios kliūtys nėra kliūtis, kai kalbama apie mėgstamus dalykus… Švelnus milžinas svirduliuoja po skanaus užkandžio“. Jie turi daugiau uoslės receptorių nei bet kuris žinduolis, įskaitant šunis, ir gali užuosti maistą, esantį už kelių kilometrų. Per @Saket_Badola.

Žiūrėkite šį vaizdo įrašą čia:

Komentarų skiltyje kai kurie žmonės ėmė spėlioti, koks maistas galėjo būti namuose, dėl kurio dramblio valtis įplaukė į pastatą.

„Dramblys jautė cukranendrių kvapą. Tai vienas mėgstamiausių mielo, didžiulio ir protingiausio gyvūno – dramblio – maisto“, – komentavo vartotojas.

Kažkas rašė: „Labai noriu sužinoti, koks galėjo būti jo mėgstamiausias maistas, dėl kurio jį čia atvedė“.

Daugelis žmonių įvertino, kaip dramblys išėjo iš namų nepadarydamas ir nebandęs padaryti jokios žalos.

„Dramblys toks atsargus. Jis nenori be reikalo gadinti konstrukcijos. Drambliai visada yra protingi ir nuolankūs“, – sakoma vienoje paskyroje.

Pasaulio gamtos fondo (WWF) duomenimis, drambliai kasdien turi suvalgyti iki 150 kg maisto, o tai prilygsta beveik 375 skardinėms keptų pupelių. Jie suvartoja tiek daug maisto, kad tris ketvirtadalius dienos gali praleisti vien valgydami.

Šie padarai yra didžiausi sausumos gyvūnai. Vidutiniškai Afrikos savanos (Bušo) dramblys gali pasiekti 3 metrų ūgį ir sverti iki 6000 kg. Gimęs dramblys gali sverti 120 kg. Vienas įdomus faktas apie dramblius yra tai, kad jie gali stovėti per 20 minučių po gimimo ir vaikščioti per valandą.

Perskaitykite juos visus Naujausios naujienos, Populiarios naujienos, Kriketo naujienos, Bolivudo naujienos,
Naujienos iš Indijos ir Pramogų naujienos čia. Sekite mus Facebook, Twitter ir Instagram.

Leave a Comment

Your email address will not be published.